Zo werkt ‘t bij Best Buddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddees met Buddies te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We willen je graag beter leren kennen. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een buddy of buddee past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze buddycoaches.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met andere buddies en ontdek jezelf en elkaar.

Share the fun

Heb jij precies de juiste buddy of buddee gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met de wereld!

Stories

buzz

Heerlijk zo’n vliegwiel effect. Met fijn samen werken merk je pas de kracht van geven. Yes! Zo kom je dichter bij elkaar. Of je nu vrijwilliger, ambassadeurs, partner of mens bent. Wil jij ook iets moois bijdragen? BestBuddies brengt jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar.

Enthousiast

22

Manon zet zich sinds begin 2016 in voor BestBuddies op het gebied van training en coaching. Met haar enthousiasme begeleidt zij het team van ambassadeurstrainers en nieuwe vrijwilligers.  

Actief

43

Durf jij al in galop met paardrijden? Uniek Sporten is hét loket op het gebied van aangepast sporten. Want met je Buddy sporten is toch veel leuker dan alleen? 

CSR

15

In 2014 stelde het Delftse Humanagement haar medewerker Sanne van Es een jaar lang 2 dagen p.w. beschikbaar als directeur a.i. voor BestBuddies. Dat noemen wij een mooi voorbeeld van Corporate Responsibility. Welk bedrijf volgt?