Zo werkt ‘t bij Best Buddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddees met Buddies te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We willen je graag beter leren kennen. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een buddy of buddee past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze buddycoaches.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met andere buddies en ontdek jezelf en elkaar.

Share the fun

Heb jij precies de juiste buddy of buddee gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met de wereld!

Stories

Regelen helpt gewéldig.

Een voetbaltoernooi, de Friendshipwalk, Glow Golf, een BuddyBarbecue, Silent Disco, een theateruitje... BestBuddies geeft je graag alle ruimte om de dingen te organiseren waar buddies blij van worden. Wil jij je steentje bijdragen?

Regie

63

Frank is sinds 2010 buddy; bovendien schuilt een groot theaterregisseur in hem. 
In 2014 heeft Frank de musical van BestBuddies geregiseerd; zijn werk is bekroond met een uitzending op de KRO.

Picknick 2.0

69

Samen een vorkje prikken? Lekker in het park, in een markant gebouw met uitzicht op de IJssel... Een aantal keer per jaar organiseren buddykopppels een picknick in en om Zwolle. Kom je ook?

Lekker bakkie

04

Maaike is sinds 2015 buddy van Dylan. Maaike´s baas is zo enthousiast over haar buddyschap dat hij zijn zaak Zuivere Koffie graag openstelt voor groepsactiviteiten die Maaike voor club Den Haag organiseert. Toffe baas!