Zo werkt ‘t bij Best Buddies

Wil je van betekenis zijn voor een ander? Door Buddees met Buddies te matchen, brengt BestBuddies jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar. Goeie match? Dan is het een kwestie van doen, creëer met elkaar de leukste herinneringen. Gewoon op je eigen manier, zonder poespas.

Kennismaken

We willen je graag beter leren kennen. Meld je aan en we nemen contact met je op.

Prematch

Hoe beter jij bij een buddy of buddee past, hoe leuker het is. De match wordt begeleid door onze buddycoaches.

Ontmoet

Zomaar even 'ja ik wil' zeggen, dat hoeft natuurlijk niet. Maak eerst kennis met andere buddies en ontdek jezelf en elkaar.

Share the fun

Heb jij precies de juiste buddy of buddee gevonden? Ga dan samen leuke dingen doen. Deel je ervaringen met de wereld!

Stories

bowlen in je eentje.

Daar is toch niks aan? Dat vinden wij nou ook. Iets ondernemen wordt veel leuker als je dat samen doet. Toch is het voor veel jongeren met een beperking lastig om erop uit te gaan. Jij kunt daar iets aan doen. BestBuddies brengt jongeren met en zonder beperking dichter bij elkaar.

Vol plannen

47

Boudewijn en Niek zijn sinds 2015 elkaars buddy. Ze zijn alles behalve hetzelfde. Samen leggen ze contacten, verbreden hun wereld en pakken gezellig een biertje! Plan 2016: varen met de motorboot van Niek.

Vriendinnen

29

Rolanda en Jante zijn sinds 2008 elkaars buddy. Al wonen ze na al die tijd wat verder bij elkaar vandaan, ze blijven leuke doen dingen en genieten van elkaars gezelschap. En... ze stuurden ons deze foto. 1-0 voor vriendschap!

Strike

23

Arthur en Koen zijn sinds 2013 elkaars buddy.
Bowlen vinden ze het leukst, zeker met achteraf een lekkere kaskraker in de bios. Moeilijk? Welnee, je hebt niet eens je eigen schoenen nodig!